boks
training

Boksen, goed voor zelfvertrouwen en conditie.

leren boksen? start vandaag nog!

Boksen is een veelzijdige vechtsport omdat er, naast de verschillende combinaties, iedere les gewerkt wordt aan de conditie en het voetenwerk (hoe beweeg je je voort tijdens de stootcombinaties). Dit voetenwerk en de snelheid van de stootcombinaties, zorgt ervoor dat boksen een dynamische vechtsport is, waarbij het hele lichaam samenwerkt.

Onze bokstrainers

Rick van der Hulst

(Kick)boksinstructeur

Samen met Bart ben ik nog actief in het wedstrijdcircuit. Ook zijn we beiden naast het lesgeven nog eens zes dagen per week aan het trainen.

Bart Mooijekind

Taekwondo & (Kick)boksinstructeur

Samen met Rick ben ik nog actief in het wedstrijdcircuit. Ook zijn we beiden naast het lesgeven nog eens zes dagen per week aan het trainen.

hoe ziet een
boksles
eruit?

Deze technische les is toegankelijk voor iedereen die boksen wil leren of zijn/haar niveau wilt verbeteren. Daarnaast is het een leuke manier om conditie op te bouwen!

Draag comfortabele sportkleding en neem een handdoek en bidon mee. Heb je nog geen handschoenen en/of bescherming, dan kan deze geleend worden. Er wordt getraind op blote voeten.

Bekijk ook deze trainingen

personal training

Tijdens een personal training krijg jij een uur lang alle aandacht van één van onze deskundige Personal Trainers. Met gebruik van zijn of haar expertise krijg je een op maat gemaakte training die volledig aansluit op jouw trainingsdoelen.

Kickboksen

Kickboksen is een vechtsport waarbij stoten en trappen gecombineerd worden. Hierbij wordt goed op de techniek gelet. Wij hebben diverse groepen van starters tot wedstrijdvechters.

zaktraining

Wij geven uitdagende en toch goed toegankelijke zaktrainingen. Deze bestaan uit kickbokscombinaties op de zakken in de gym. Hierbij werken we aan conditie, kracht en techniek.