Kickboks
training

Trainingen met hoge intensiteit die bestaan uit stoot en trapbewegingen op pads afwisselend met diverse bodyweight oefeningen.

wat is kickboksen?

Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. De sport kent zijn oorsprong in Japan en de Verenigde Staten, waar het begin jaren zeventig populair werd. Het kickboksen in de U.S.A. is ontstaan als systeem om verschillende stijlen vechtsporters zich met elkaar te laten meten.

Onze kickbokstrainers

Rick van der Hulst

(Kick)boksinstructeur

Samen met Bart ben ik nog actief in het wedstrijdcircuit. Ook zijn we beiden naast het lesgeven nog eens zes dagen per week aan het trainen.

Bart Mooijekind

Taekwondo & (Kick)boksinstructeur

Samen met Rick ben ik nog actief in het wedstrijdcircuit. Ook zijn we beiden naast het lesgeven nog eens zes dagen per week aan het trainen.

Arjan de Jeu

Kickboksen

Donny Passenier

Kickboksen | Zaktraining

Hoe ziet een kickboksles eruit?

Deze technische les is toegankelijk voor iedereen die boksen wil leren of zijn/haar niveau wilt verbeteren. Daarnaast is het een leuke manier om conditie op te bouwen!

Draag comfortabele sportkleding en neem een handdoek en bidon mee. Heb je nog geen handschoenen en/of bescherming, dan kan deze geleend worden. Er wordt getraind op blote voeten.

Bekijk ook deze trainingen

Sportschool

Ons fitnessgedeelte bestaat uit een aantal cardioapparaten, een middenblok met onder andere kabels, verschillende pull up stangen, een bokszak, een speedrope en een vrij ruimte met losse gewichten en fitnessbankjes.

Zaktraining

Wij geven uitdagende en toch goed toegankelijke zaktrainingen. Deze bestaan uit kickboks combinaties op de zakken in de gym. Hierbij werken we aan conditie, kracht en techniek.

Boksen

Boksen is goed voor zelfvertrouwen en conditie. Onze bokslessen worden gegeven onder leiding van professioneel zwaargewicht bokser Gino ‘El Cañon’ da Fonseca.