MMA
training

MMA is de snelst groeiende sport ter wereld en wordt steeds bekender bij het grote publiek, onder grote organisaties zoals UFC, Bellator en ONE.

mma
mixed martial arts

MMA (Mixed Martial Arts) is een vechtsport waar verschillende disciplines gecombineerd zijn tot één sport. De technieken uit bijvoorbeeld het kickboksen, worstelen en judo vormen samen de basis van deze veelzijdige vechtsport. Een mooie aanvulling op bijvoorbeeld kickboksen.

Onze mma trainers

Niels Dekker

Fitness instructeur | MMA/grappling

hoe ziet een mma / grappling les eruit?

Tijdens een MMA training wordt er, naast de staande combinaties uit het kickboksen, veel getraind op het worstelen en het grond gevecht (Grappling). Daarom ligt de nadruk in deze les met name op het aanleren van technieken, ook wordt er ligt gespard (semi-contact) om situaties aan te leren.

Draag comfortabele sportkleding en neem een handdoek en bidon mee. Heb je nog geen handschoenen en/of bescherming, dan kan deze geleend worden. Er wordt getraind op blote voeten.

Bekijk ook deze trainingen

Sportschool

Ons fitnessgedeelte bestaat uit een aantal cardio-apparaten, een middenblok met onder andere kabels, verschillende pull up stangen, een bokszak, een speedrope en een vrij ruimte met losse gewichten en fitnessbankjes.

Taekwondo

De ultieme verdedigingssport waarbij je allerlei soorten trappen op hoge intensiviteit combineert met snelheid en lenigheid. Tijdens een Taekwondo training wordt er hard gewerkt aan de conditie, leer technieken en diverse trappen op verschillende doelwitten.

Boksen

Boksen is goed voor zelfvertrouwen en conditie. Onze bokslessen worden gegeven onder leiding van professioneel zwaargewicht bokser Gino ‘El Cañon’ da Fonseca.