Personal
training

Op maat gemaakte trainingen die aansluiten op jouw trainingsdoelen.

De snelste weg naar resultaat

Tijdens een personal training krijg jij een uur lang alle aandacht van één van onze deskundige Personal trainers. Met gebruik van zijn of haar expertise krijg je een op maat gemaakte training die volledig aansluit op jouw trainingsdoelen.

trainingen naar jouw doelen

Na een kennismaking en korte intake stel je samen jouw doelstellingen op, dit kan variëren van afvallen tot kracht opbouwen, blessure herstel tot conditie verbeteren. Gelijk ga je een uur lang hard aan het werk. Let op, jouw Personal Trainer kiest de oefeningen die je nodig hebt, niet altijd die je leuk vindt!

Onze personal trainers

Niels Dekker

Fitness instructeur | MMA/grappling

Caitlyn Vermeij

Fitness instructeur | Leefstijlcoach

Maud Wijsman

Fitness instructeur

Brit Smits

Fitness instructeur

Trainingen voor vechtsporten of andere trainingsdoelen

Een Personal training bestaat altijd uit een warming-up waarna er getraind wordt op de apparaten of in de vrije ruimte. Ook verzorgen wij trainingen/blokken met boksen op de pads, een andere manier van trainen waarbij het (kick)boksen gebruikt wordt om jouw trainingsdoel te behalen. Ben je er klaar voor?

Kosten van Personal training zijn niet inbegrepen bij onze abonnementen en zijn ook los daarvan te boeken.

Bekijk ook deze trainingen

Sportschool

Ons fitness gedeelte bestaat uit een aantal cardio apparaten, een middenblok met onder andere kabels, verschillende pull up stangen, een bokszak, een speedrope en een vrij ruimte met losse gewichten en fitness bankjes.

Kickboksen

Kickboksen is een vechtsport waarbij stoten en trappen gecombineerd worden. Hierbij wordt goed op de techniek gelet. Wij hebben diverse groepen van starters tot wedstrijdvechters.

Boksen

Boksen is goed voor zelfvertrouwen en conditie. Onze bokslessen worden gegeven onder leiding van professioneel zwaargewicht bokser Gino ‘El Cañon’ da Fonseca.