zak
training

Zaktraining is dé ultieme training voor (kick)bokstechniek en conditie.

Cardio, techniek en core training in één!

Wij geven uitdagende, en toch goed toegankelijke zaktrainingen. Deze bestaan uit kickboks combinaties op de zakken in de gym. Hierbij werken we aan conditie, kracht en techniek.

Onze trainers

Rick van der Hulst

Taekwondo & (Kick) boks intstructeur

Samen met Bart zijn wij nog actief in het wedstrijdcircuit, en zijn we beiden naast het lesgeven nog eens zes dagen per week aan het trainen.

Bart Mooijekind

Taekwondo & (Kick) boks intstructeur

Samen met Rick zijn wij nog actief in het wedstrijdcircuit, en zijn we beiden naast het lesgeven nog eens zes dagen per week aan het trainen.

Samart Prins

Zaktraining

Dayna de Boer

Zaktraining

Donny Passenier

Kickboksen | Zaktraining

hoe ziet een zaktraining eruit?

Na een goed warming-up ga je samen met een partner verschillende technieken oefenen en uitbreiden op een bokszak.

Draag comfortabele sportkleding en neem een handdoek en bidon mee. Heb je nog geen handschoenen en/of bescherming, dan kan deze geleend worden. Er wordt getraind op blote voeten.

Bekijk ook deze trainingen

Taekwondo

De ultieme verdedigingssport waarbij je allerlei soorten trappen op hoge intensiviteit combineert met snelheid en lenigheid. Tijdens een Taekwondo training wordt er hard gewerkt aan de conditie, leer technieken en diverse trappen op verschillende doelwitten.

Kickboksen

Kickboksen is een vechtsport waarbij stoten en trappen gecombineerd worden. Hierbij wordt goed op de techniek gelet. Wij hebben diverse groepen van starters tot wedstrijdvechters.

Boksen

Boksen is goed voor zelfvertrouwen en conditie. Onze bokslessen worden gegeven onder leiding van professioneel zwaargewicht bokser Gino ‘El Cañon’ da Fonseca.